Rajzpályázat!!!

Megosztás

“Erdők mélyén, házak udvarán”

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány gyermek- és ifjúsági rajzpályázatot hirdet az állat- és környezetvédelem témakörében.-olvashatjuk hivatalos oldalukon.

Az Erdők mélyén, házak udvarán elnevezésű pályázatra 4 különböző korosztályos kategóriában 5 és 18 év közötti fiatalok jelentkezhetnek. Rajzaiknak a Kárpát-medencében természetes körülmények között vagy a ház körül élő állatokkal, növényekkel, a természettel, vagy állatvédelemmel és környezetvédelemmel kell kapcsolatban lenniük.

“Alapítványunk vallja: minden hazáját szerető ember számára alapvetőnek kell lennie, hogy nemcsak történelmi és kulturális örökségünket kell megvédenünk és továbbörökítenünk, hanem a minket körülvevő természeti környezetet is. Ez az alapgondolat vezérelt minket a kezdeményezésünk kitalálásakor. Bízunk benne, hogy pályázatunk segítség lesz abban, hogy már a legfiatalabbak is elinduljanak azon az úton, amely által értékelni és védeni fogják a minket körülvevő élővilágot.”

Versenyt határon belül és határon túl élő gyerekeknek és fiataloknak egyaránt meghirdették, ezzel is mutatva, hogy a határok nem gátolhatják a nemzetünk közös jövőjével kapcsolatos ügyeket.

A rajzpályázat szakmai és a közönségdíjas díjazottjai is értékes nyereményekben részesülnek.

További információ: https://fiatalokanemzetert.hu/rajzpalyazat

Aktuális

Gátőr: Együtt élünk a természettel, a vízzel

1871. június 10-én született meg az a törvény,...

„Helló Budapest!”

 Így köszöntötte június 1-én a fővárosiakat a BYD...

Magyar szemétgyűjtési búvár flashmob a Vörös-tengeren

Az Óceánok kishazánkból oly' távolinak tűnhet, de nem úgy...

Környezetvédelmi Világnap nap szerte a világban

Nem átlagos nap a mai, a környezetvédelemmel foglakozó emberek...

Vigyázat Budapest! Adatlopók!!!

​Információink szerint naponta ügyfelek sokaságát verik át mostanában új...