Autó Caro: 25 éve a csúcson a koreai autók javításában

Megosztás

Magyarországon az Autó Caro Kft. 25 éves tapasztalattal biztosítja a vevőszolgálati hátteret a SsangYong és az Isuzu márkáknak. A cégnél teljes körű garanciális és garanciaidőn túli javításokat végeznek, szinte azonnal.

A dél-koreai SsangYong és a japán Isuzu gépkocsik hatalmas népszerűségre tettek szert az utóbbi pár évben Magyarországon. A SsangYong a hazai autópiac egyik legnagyobb meglepetése az elmúlt években. Az értékesítés általános lassulását meg sem érezte a dinamikus koreai márka, hiszen 2022-ben és 2023-ban is több ezret adtak el belőle hazánkban, és a hazai piaci részesedése tovább növekszik. Az Isuzu szintén töretlenül megy előre, és mára elérte, hogy a magyar gazdák jelentős része tette le a voksát az egyik ikonikus modell, a D-Max pickup mellett.

Az értékesítési darabszám növekedésével egyenes arányban vevőszolgálati hátteret is biztosítani kell, amelynek naprakészségét gyári/importőri folyamatos oktatással biztosítja a forgalmazó. Ennek legrégebbi hazai képviselője az Autó Caro Kft., ahol teljes körű garanciális és garanciaidőn túli javításokat végeznek. A szerviz 1995-óta foglakozik SsangYong típusú gépkocsik szervizelésével. Évente közel 400 Ssangyong fordul meg a kezeik között, így ma ők rendelkeznek Magyarországon a legnagyobb SsangYong szerviztapasztalattal.

Hivatalos SsangYong és Isuzu márkaszervizként a lenti elérhetőségeken lehet érdeklődni, amennyiben SsangYong vagy Isuzu gépkocsija javítására van szükség. Hosszú várakozásra sem kell számítani, hiszen szinte azonnal fogadják az ügyfelet. Saját raktárkészletről vagy európai megrendelésből származó gyári alkatrészekkel rövid határidővel vállalnak minden munkát, legyen az karosszéria, motor, váltó, fék, futómű, alkatrészek, téli, nyári gumi.

A 25 év tapasztalat a SsangYong és Isuzu javításban magáért beszél.

Autó Caro Kft.

1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48.
Telefon:+36 1 351-0687
www.isuzu-szerviz.hu
www.ssangyongszerviz.hu

(X)

Aktuális

Ha szereti a nyugalmat, a történelmet és a hasát, ide el kell mennie!

A Hejce, az ezer álom faluja című útikönyvet Budapesten,...

Autó Caro: 25 éve a csúcson a koreai autók javításában

Magyarországon az Autó Caro Kft. 25 éves tapasztalattal biztosítja...

Turisztikai ügynökség: 2024 rekordév lehet az első negyedéves számok alapján

Az év első három hónapjában 7,1 millió vendégéjszakát könyvelhettek...

Meghosszabbított határidővel lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31....

Támogassa adója 1 százalékával a magyar nyelv bástyáját, a Magyar Nyelvőr Alapítványt!

Csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor, vagy...