Magyarországon rendezik meg Európa legnagyobb Halloween-fesztiválját

Megosztás

​Zombivadászat, pankrátor és motoros kaszkadőr show, extrém hinta és halálgömb is lesz a 8. Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválon, a hazánkban egyedülálló eseményen, ahol a rémálmok valóra válnak.

Magyarország legrémisztőbb rendezvénye, a Rettegések Éjszakája Horror Fesztivál immáron nyolcadik alkalommal, vadonatúj, minden eddiginél nagyobb helyszínen, rekordszámú programmal várja a rettegni vágyókat október végén Kisvárdán.

Három éjszakán keresztül, október 27-28-án és 31-én a rettegésé és a borzongásé lesz a főszerep a Kisvárdán található Cinemaqua Filmparkban. A mintegy 40 hektáros területen megelevenednek a legismertebb horrorfilmek, életre kelnek a rettegett szörnyek és gonosztevők.

A Cinemaqua Filmparkban 28 különlegesen rémisztő szektorban, látványosan berendezett horrorházakban élvezhetik a borzongást a fesztiválozók, ám a legszörnyűbb élményt csak az igazán merész, bátor vállalkozók élhetik át! A filmparknak köszönhetően a horrorházak mindegyike egy-egy híres film eredeti díszletében kapott helyet. A megrázóan valósághű, részletgazdag díszletek és az életre kelt horrorhősök garantálják, hogy a látogatók pulzusa az egekbe szökik majd.A horrorházak mellett pankrátor és motoros kaszkadőr show, valamint zombivadászat is várja a rettegni vágyókat és azokat a merész, vállalkozó szellemű férfiakat és nőket, akik letesztelnék, hogy túlélnék-e az élőholtak támadását.

A hajnalba nyúló rettegés levezetéséről a Vámpír Club lemezlovasai gondoskodnak. A minden éjjel 11-kor nyíló klubban az őrült buli közepette sincsenek biztonságban a fesztiválozók, ugyanis bármikor felbukkanhatnak a hely lakói, a halálosan veszélyes vámpírok is. A remek hangulatért többek között olyan neves DJ-k felelnek majd mint Bárány Attila, Willcox és Sterbinszky.A 2023-as Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválra már elérhetőek a jegyek a rettegesekejszakaja.hu weboldalon, ahol az igazán bevállalósaknak van lehetősége részt venni VIP rémélményben is.

A VIP-jeggyel rendelkező fesztiválózok számára exkluzív cirkuszi műsort kínálnak a szervezők. Az Extreme Adrenalin Show-ban az artisták vakmerő és életveszélyes mutatványai biztosan örökre beleégnek majd a nézők emlékezetébe.


Belépés csak 14 éven felülieknek!

Aktuális

Ha szereti a nyugalmat, a történelmet és a hasát, ide el kell mennie!

A Hejce, az ezer álom faluja című útikönyvet Budapesten,...

Autó Caro: 25 éve a csúcson a koreai autók javításában

Magyarországon az Autó Caro Kft. 25 éves tapasztalattal biztosítja...

Turisztikai ügynökség: 2024 rekordév lehet az első negyedéves számok alapján

Az év első három hónapjában 7,1 millió vendégéjszakát könyvelhettek...

Meghosszabbított határidővel lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31....

Támogassa adója 1 százalékával a magyar nyelv bástyáját, a Magyar Nyelvőr Alapítványt!

Csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor, vagy...