​Varga Mihály elkezdte, Őrsi Gergely átadta

Megosztás

Nagy siker volt az első Nagyrét Kupa.

A Nagyréti Szabadidő- és Sportegyesület három generáció helybeli kis közösségét tömöríti, akik úgy döntöttek, hogy sportszervezési és érdekvédelmi okokból alapítanak egy egyesületet. Most focikupát is rendeztek.

A negyvenes-ötvenes apukák sokszor egyetemista fiaikkal járnak le futballozni a Nagyrétre, de nincs hiány a 15-16 éves srácokból sem. Az idei kupát azért rendezték meg, hogy a Nagyréten újra elinduljon a sportélet. Amiért az egyesület tagjai sokat tesznek, hisz szervezik a sportolási lehetőségeket, s maguk is rendszeresen részt vesznek ezeken. Van közöttük ügyvéd, orvos, eladó, árufeltöltő, rakodómunkás, ismert újságíró, étteremtulajdonos, tanár, horgászbajnok.

Az eseményen részt vett Varga Mihály pénzügyminiszter, a körzet országgyűlési képviselője is, aki megnyitóbeszédében megköszönte a szervezési munkát és örömteli gólokat, önfeledt ünneplést kívánt a játékosoknak és a szurkolóknak.

„Minden ilyen kis közösségi rendezvény erősíti a nagyobb közösségek összetartását” – mondta a miniszter, aki a kezdőrúgást is elvégezte.

A hőség ellenére hősiesen játszottak a focisták, a 35 fok mit sem csökkentett a lelkesedésen. Az I. Nagyrét Kupát a Juhász Csongor vezette Cefre Town csapata nyerte meg. A serleget Őrsi Gergely polgármester adta át a csapatkapitánynak a remek hangulatú sportesemény végén.

Aktuális

ÚTTÖRŐ KEZDEMÉNYEZÉS A BORBÁZIS BORKERESKEDÉSTŐL

AZ ÜVEGHULLADÉK EGYRE CSAK NŐ Napjainkban egyre több üveghulladék keletkezik,...

Magyar szemétgyűjtési búvár flashmob a Vörös-tengeren

Magyar turisták szedték a tengeri hulladékot Egyiptom partjainál A csoport...

Befejeződtek a munkálatok Szigetszentmiklósnál

2020. decemberében példátlan környezetkárosítás történt Szigetszentmiklóson: ismeretlenek hatalmas mennyiségű olajszerű...

Nincsenek valós tettek az ígéretek mögött!

A fővárosban nem előre, hanem visszalépés történt a környezetvédelem...